Η επιχείρηση

MYweb - Υπηρεσίες Ιντερνετ & Λογισμικό

Ληξουριου 12 Περιστέρι 12132

Τηλ/Φαξ: 210 5777639

 

 

 

Μέσα από εκατοντάδες εταιρίες σχεδιασμού δικτυακών τόπων γιατί να επιλέξετε την MYweb

 

Επαγγελματισμός – Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς με μέγιστη υπευθυνότητα. Η συνεργασία μας διέπεται από μία απλή και σαφή σύμβαση η οποία προστατεύει και τα δύο μέρη ισότιμα. Οι ομάδες σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδεύονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και θα εργαστούν για το έργο σας με απόλυτη αφοσίωση.

 

Ποιότητα – Ο, τι αναπτύσσουμε ελέγχεται διεξοδικά από εξειδικευμένες ομάδες ποιοτικού ελέγχου ώστε να διασφαλιστεί το υψηλό επίπεδο του τελικού αποτελέσματος. Επιπλέον, είμαστε μία από τις ελάχιστες εταιρίες διαδικτυακών υπηρεσιών που εγγυάται το αποτέλεσμα της δουλειάς της.

 

Εντιμότητα – Παρέχουμε δωρεάν προς εσάς ολοκληρωμένη πρόταση για το υπό εξέταση έργο με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το κόστος και το χρονοδιάγραμμα. Σας παρουσιάζουμε επίσης και ένα δείγμα της σύμβασης που θα υπογράψουμε ώστε να είστε σίγουροι ότι δε θα προκύψουν εκπλήξεις, κρυμμένα κόστη ή περίεργοι όροι συνεργασίας.

 

Ρεαλιστική κοστολόγηση – Εφαρμόζουμε απόλυτα δίκαια τιμολογιακή πολιτική ώστε να μην πληρώνετε υπέρ το δέον για παρεχόμενες υπηρεσίες. Το κοστολόγιο μας είναι ρεαλιστικό και σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση στη σχέση τιμής-ποιότητας.

 

"Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Η MyWEB αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της και παραδίδει πάντα τα έργα εντός του χρονοδιαγράμματος. Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι η υψηλή ποιότητα των έργων που παραδίδει η MYweb ."